Heeft u een vraag ? Of wilt u lid worden? Neem hieronder contact met ons op

Iedereen die een beetje gevoel voor muziek heeft, graag zingt en van plan is trouw op de repetitieavonden te komen, kan lid worden van The Seaside Singers.

Natuurlijk is het handig als u noten kunt lezen maar noodzakelijk is het niet. Onze dirigent oefent ieder nieuw muziekstuk altijd per stemgroep, waarbij hij de partij voorspeelt en voorzingt.

U hoeft niet direct te beslissen om lid te worden u kunt ook eerst een paar keer komen “proeven”. U zult merken dat we vooral een sociaal ingestelde vereniging zijn die veel plezier beleeft aan de wekelijkse repetitieavond en met enthousiasme werkt aan de voorbereiding van een concert.

Onze vaste repetitieavond, met uitzondering van de zomervakantie, is woensdagavond. We repeteren in de benedenzaal van theater de Muze (zie plattegrond) aan het Wantveld te Noordwijk en beginnen om 19:45 uur. We sluiten af om 21:45 uur. De contributie bedraagt € 20,00 per maand.

Wij verwelkomen u graag!

Wilt u lid worden? Vul dan hier uw gegevens in! De velden met een * ervoor zijn de verplicht in te vullen velden. Uw aanmelding zal worden verzonden naar theseasidesingers@ziggo.nl Binnenkort zal contact met u worden opgenomen door het bestuur van The Seaside Singers.

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Fout: Contact formulier niet gevonden.